ΥΛΙΚΑ:
800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
200 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού χωρίς την κόρα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες100 ml γάλα
5 κ.σούπας ελαιόλαδο
1 κλωναράκι φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γλ. ξερό
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο στο μούλτι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1/3 φλ.τσαγιού λευκό κρασί
αλατάκι και πιπέρι φρέσκοτριμμένο.
Υλικά για την γέμιση του κιμά:
[...]
Θελετε να συνεχίσετε την ανάγνωση; Πατήστε εδώ
Σχολιάστε!